Bienvenido a Miami: Hotel RIU Plaza Miami Beach

Leuk dat lentezonnetje, maar de temperaturen mogen wat ons betreft wel nog hoger! Het liefst genieten we dit voorjaar al...

Lees ook

Leuk dat lentezonnetje, maar de temperaturen mogen wat ons betreft wel nog hoger! Het liefst genieten we dit voorjaar al van zomerse temperaturen,  aan zee, op het strand. En in de buurt van de stad natuurlijk. Want na een dagje luieren en bijbruinen mag er wel weer wat uitgegeven worden. Beachlife meets citylife. En laat Doutzen ons nu op een idee gebracht hebben: Bienvenido a Miami. Klinkt dat jou ook zo als muziek in de oren? Kan kloppen, Will Smith zingt het, maar wij denken het en tippen voor een warme vakantie Miami Beach het hotel RIU Plaza Miami Beach. 4 sterren, door klanten met een 8,2 beoordeeld en omgeven door ‘echte’ sterren.

Ocean Drive Miami Florida Ocean drive loopt paralel aan de Atlantische Oceaan. Wit strand aan de ene kant en trendy bars, clubs en restaurants aan de andere kant.

Gespot in Miami

In Miami kun je aardig wat celebs spotten. Zo kan je onze Doutzen tegenkomen op het strand, Anna Kournikova tijdens een ochtendrun, of kun je je Gloria Estefan zomaar tegen het lijf lopen (to name a few)!

#miami

Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op

#Monday #workout #run

Een foto die is geplaatst door Anna Kournikova Official (@annakournikova) op

RIU Plaza Miami Beach

RIU Plaza Miami Beach Florida Het onlangs gerenoveerde RIU Plaza Miami Beach.

Een trendy hotel waar je je direct thuis voelt. Hier staat persoonlijke service centraal, zorgen de chefs voor culinaire verrassingen, en kun je kiezen uit diverse (sport) activiteiten of lekker ontspannen aan het zwembad (of op het strand). Het hotel is begin 2015 opnieuw haar deuren geopend na een grootschalige renovatie.

  • Onlangs gerenoveerd
  • Voordeelkamers, alleen bij TUI
  • Vanuit het hotel, loop je direct het strand op (ligbedden en parasols tegen betaling beschikbaar)
  • En in ca. 20 minuten lopen ben je in het Art Deco district
  • Gratis WiFi in het hele hotel
  • Één restaurant en een bar bij het zwembad
  • Één buitenzwembad en een kinderbad
  • Er zijn badhanddoeken, ligbedden en parasols verkrijgbaar (zonneterras aanwezig)
  • Fitnessfaciliteiten

RIU Plaza Miami Beach Florida RIU Plaza Miami Beach ligt direct aan het strand en bezit één zwembad en één kinderbad.

Prijzen

10 dagen RIU Plaza Miami Beach, o.b.v. logies, is al mogelijk vanaf  € 699,- p.p.
Meer weten? Bel met TUI via 0900-8847 (€ 0,70 per gesprek) of kijk op TUI.nl.

Alle prijzen zijn vanafprijzen en o.b.v. 2 personen, met vertrek in mei t/m oktober 2015, incl. vlucht Economy, luchthavenbelasting en brandstof toeslagen, excl. overige toeslagen. Voor de exacte prijzen en voorwaarden verwijzen wij je naar één van de TUI winkels of TUI.nl. Prijswijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden.

Laatste nieuws

Zie ook