Presentatrices toen en nu

In het nieuwe nummer van Beau Monde lees je onder andere een interview met tv-presentatrice Anniko van Santen (Opsporing...

Lees ook

In het nieuwe nummer van Beau Monde lees je onder andere een interview met tv-presentatrice Anniko van Santen (Opsporing Verzocht). Door de jaren heen heeft Anniko veel geleerd over haar werk en zichzelf. Want ja, ook presentatrices worden uiteraard ouder en wijzer. Maar hoe zit het met hun looks, zijn ze veel veranderd? Zeven Nederlandse presentatrices toen en nu.

Gouden duo

Irene Moors (47) is alweer 25 jaar aan de slag bij RTL 4. Ze begon haar carrière bij het weekblad Donald Duck en haar eerste job als presentatrice was bij het programma Dit is Disney. Uiteindelijk werd ze vooral bekend door haar samenwerkingen met Carlo Boszhard, onder andere Telekids, Life & Cooking en de TV Kantine. Het laatstgenoemde programma won de Gouden Televizier-Ring in 2010. Het nieuwe seizoen van de TV Kantine is iedere vrijdag te zijn op RTL 4. Op onderstaande foto’s is te zien dat Irene na vijftien jaar nog steeds dezelfde stralende glimlach en ondeugende twinkeling in de ogen heeft.

Irene Moors - presentatrice - 2000 Irene Moors in 2000 © Hollandse Hoogte

Irene Moors - presentatrice - 2015 Irene Moors in 2015 © Hollandse Hoogte

The voice of Angela

The Voice of Holland jurylid Angela Groothuizen (55) begon ooit als zangeres bij de Nederlandse meidengroep de Dolly Dots (zie foto hieronder). In 1988 kwam er een einde aan de samenwerking tussen de vrouwen en begon Angela haar carrière bij de televisie. Ze presenteerde vijf seizoenen Wie is de Mol? en was daarna onder andere jurylid bij de talentenshows X Factor en The Voice of Holland. En ook al is ze nu een paar jaartjes ouder, Angela ziet er nog steeds altijd tot in de puntjes verzorgd uit. Een dame met klasse.

Angela Groothuizen - Dolly Dots Angela Groothuizen begon bij de Dolly Dots © Hollandse Hoogte

Angela Groothuizen - presentatrice - 2015 Angela Groothuizen in 2015 © Hollandse Hoogte

Multitalent

Linda de Mol (50) mag natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken, maar ze is zo veel meer dan de presentatrice van Miljoenenjacht en Ik hou van Holland. Zoals je kunt lezen in haar persoonlijk dossier in Beau Monde. Acteren kan ze ook als de beste (Familie Kruys). En succesvolle series maken, ook dat kan ze (Divorce, Gooische Vrouwen). Oh, en haar eigen vrouwentijdschrift LINDA. is één van de best gelezen bladen in Nederland, naast Beau Monde natuurlijk 🙂 En zo kunnen we nog wel even doorgaan… Linda is goud waard.

Linda de Mol - presentatrice - 2002 Linda de Mol in 2002 © Hollandse Hoogte

Linda de Mol - presentatrice - 2015 Linda de Mol in 2015 © Hollandse Hoogte

Quinty heeft het allemaal

Quinty was vroeger catering- en hotelmanager, maar al snel werden haar looks ontdekt en werd ze model. Daarna begon ze ook met het presenteren van bekende programma’s als Eigen Huis en Tuin en Koffietijd. Bovendien werd ze ook nog eens tweede in Dancing on Ice, is ze ambassadrice bij Pink Ribbon én is ze getrouwd met de knappe voetballer Orlando Trustfull. Wat een vrouw…

Quinty Trustfull - presentatrices - 2003 Quinty Trustfull twaalf jaar geleden © Hollandse Hoogte

Quinty Trustfull - presentatrice - 2015 Quinty Trustfull nu © Hollandse Hoogte

Eeuwige jeugd

Actrice en presentatrice Wendy van Dijk (44), wie kent haar niet? Ze scoorde een grote hit met haar typetje Ushi. Na het programma Ushi en Van Dijk volgden Ushi en Dushi, Ushi en Loesie en Ushi en The Family. Wendy bezorgt ons altijd een glimlach op het gezicht en is nog steeds populair op tv. Sinds 2012 presenteert ze samen met Ben Krabbé The Voice Kids en speelt ze de hoofdrol in de serie Moordvrouw. En het meest opvallende: ze ziet er nog precies hetzelfde uit als dertien jaar geleden! Wat is je geheim Wendy?

Wendy van Dijk - presentatrice - 2002 Wendy van Dijk in 2002 © Hollandse Hoogte

Wendy van Dijk - presentatrice - 2014 Wendy van Dijk is weinig veranderd © Hollandse Hoogte

Eindeloze carrière

Beau Monde’s columniste Caroline Tensen (51) is een dame met pit. Ze begon haar carrière bij de radio, waar ze Bodyline presenteerde. En wat er verder op haar CV staat? Wie ben ik?, Wie is wie, Hitbingo, Liefde op het eerste gezicht, Het spijt me, Dat staat je goed, Solo voor een kind, Eén tegen 100, Hotel Big Brother, Topkok, Je leven in de steigers, Babyboom... Moeten we nog doorgaan?

Caroline Tensen - presentatrice - 2003 Caroline Tensen twaalf jaar geleden © Hollandse Hoogte

Caroline Tensen - presentatrice - 2014 Caroline Tensen nu © Hollandse Hoogte

Op de cover

En dan last but not least: Anniko van Santen (43). De presentatrice werd bekend door Telekids op RTL4 en programma’s over dieren en natuur op de AVRO en sinds 2005 presenteert ze het programma Opsporing Verzocht. Bovendien is Anniko erg slim, ze studeerde Psychologie en won in 2009 de quiz De slimste. In de nieuwe Beau Monde lees je een uitgebreid interview met deze geweldige dame en kun je genieten van de mooie foto’s die we van haar maakten tijdens een photoshoot met auto’s!

Anniko van Santen - presentatrice - 2003 Anniko van Santen twaalf jaar geleden © Hollandse Hoogte

Anniko van Santen - presentatrice - 2014 Anniko van Santen nu © Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook