What happens at Coachella…

Het is weer tijd voor muziekfestival Coachella in Californië. Met andere woorden: de celebs gaan weer zes dagen los. Hip...

Lees ook

Het is weer tijd voor muziekfestival Coachella in Californië. Met andere woorden: de celebs gaan weer zes dagen los. Hippie outfits, hook-ups… What happens at Coachella? Beau Monde geeft je een update.

Let it goooo

Paris Hilton lijkt te zweven in haar zwierige blauw witte jurk. De witte zonnebril en het bloemenhaarbandje maken haar hippie look af. Paris lijkt erg happy vandaag, wij vragen ons dan ook sterk af wat er in dat zilveren flesje zit…

Paris Hilton - Coachella - outfit Paris Hilton voelt zich zo vrij als een vogeltje © Hollandse Hoogte

Cleopatra

Kendall Jenner heeft wel wat weg van Cleopatra met haar gouden details en donkere haren. De witte romantische top in combinatie met de zwarte stoere rok maken deze outfit volledig festivalproof. Goedgekeurd!

Kendall Jenner - Coachella - outfit Kendall Jenner’s festival outfit © Hollandse Hoogte

Smurfin

Kylie Jenner daarentegen… What’s up with the hair? Ze matcht tenminste haar nagels nog met haar coupe en probeert met haar gouden ketting een link te leggen met de outfit van haar zus Kendall, maar die pet en dat haar… Pruikje?

Kylie Jenner - Coachella - outfit Kylie Jenner met blauw haar © Hollandse Hoogte

Groen kapje

Hey, Hilary’s haar lijkt al iets minder groen! En hoewel we haar blonde lokken nog steeds missen, zijn we wel fan van haar outfit. Zomers, comfy en vrouwelijk.

Hilary Duff - Coachella - outfit Hilary Duff in chill outfit © Hollandse Hoogte

Pocahontas en John

Model Gigi Hadid en haar boyfriend Cody Simpson zijn perfect op elkaar afgestemd qua outfit en kunnen zo meedoen in een Disney film. Very hippie chic.

Gigi Hadid - Coachella - outfit Gigi Hadid en Cody Simspon © Hollandse Hoogte

Ze zien sterretjes

Actrice Kate Bosworth en haar vriend Michael Polish zien er erg gelukkig uit samen. De twee hebben alleen maar oog voor elkaar. We like! Bonuspunten voor de sterretjes die terugkomen in beide outfits (jeanshemd Michael, laarsjes Kate).

Kate Bosworth - Coachella - outfit Kate Bosworth en Michael Polish © Getty Images

More is more

Zangeres Katy ‘Pixie‘ Perry heeft haar nek goed ingepakt, want stel je voor dat het koud wordt… Dat kan haar mooie stem natuurlijk niet hebben!

Katy Perry - Coachella - outfit Katy Perry looking fab © Getty Images

Fergalicious

Zangeres Fergie gaf samen met The Black Eyed Peas een spetterend optreden op het festival en feestte daarna natuurlijk nog door tot in de late uurtjes. Samen met actrice Emmy Rossum, die er trouwens erg schattig uitziet met haar bloemenkrans.

Fergie - Emmy Rossum - Coachella - outfit Emmy Rossum en Fergie © Getty Images

Happy feet

Het Braziliaanse model Alesandra Ambrosio blijft ondanks haar looks, met beide voetjes op de grond. Letterlijk.

Alessandra Ambrosio - Coachella - outfit Alessandra Ambrosio at Coachella © Getty Images

Hook-ups!

Acteur Bradley Cooper en model Suki Waterhouse zouden onlangs hun relatie hebben verbroken, maar onderstaande foto vertelt ons toch iets anders… Of ruikt Bradley even aan Suki’s haar?

Bradley Cooper - Suki Waterhouse - Coachella Bradley en Suki terug samen? © Hollandse Hoogte

De Biebs likes Kendall

De Biebs is zijn ex Selena Gomez al lang vergeten, maar heeft toch een voorkeur voor meiden met donker lang haar. Justin werd gespot met Kendall Jenner op Coachella en het ziet er naar uit dat de twee het erg gezellig hadden samen.

Justin Bieber - Kendall Jenner - Coachella Justin en Kendall hebben het erg gezellig… © Hollandse Hoogte

Surprise, Drake!

Drake en Madonna die tongzoenen, WAT? Ja, het is echt zo. Tijdens het optreden van Drake bracht ‘Holiday‘ Madonna hem een aangename verrassing… Alhoewel, de rapper leek er nu niet echt zo blij mee te zijn. Bekijk het filmpje hieronder!

 

What happens at Coachella, lees je op Beau Monde…

Laatste nieuws

Zie ook