Charlotte Crosby te mager?

Is Charlotte Crosby te mager? Het is hét gespreksonderwerp momenteel: Charlotte Crosby van de MTV realityserie Geordie S...

Lees ook

Is Charlotte Crosby te mager? Het is hét gespreksonderwerp momenteel: Charlotte Crosby van de MTV realityserie Geordie Shore is wel heel erg veel afgevallen de laatste tijd… De Britse postte een foto van zichzelf op Instagram en kreeg daar een aantal schokkende reacties op van fans.

She’s disappearing!! So thin, Ziet er gewoon eng uit, I want to feed her... Zo klinken de comments bij haar post. In vergelijking met hoe Charlotte eruit zag toen ze net te zien was in Geordie Shore (foto hieronder), is ze inderdaad behoorlijk veranderd.

Charlotte Crosby - Geordie Shore - skinny Charlotte toen ze net te zien was in Geordie Shore © Getty Images

Zelf is ze in ieder geval erg blij met haar nieuwe lichaam, want ze blijft maar foto’s posten. 

Ze maakt zelfs een vroeger en nu afbeelding om trots te laten zien hoe veel ze veranderd is.

En hoe ze aan dat lichaam gekomen is? Sporten, sporten en nog eens sporten (en minder alcohol drinken?). Op Charlotte’s Instagramaccount zijn meerdere foto’s geplaatst waarop ze in haar sportoutfit te zien is. En ook filmpjes van haar workout deelt ze graag met haar volgers.

Ach, ze doet het maar wel mooi. Hopelijk beseft ze op tijd dat er grenzen zijn en slaat ze niet te veel door in het afvallen. Wat vind jij: is Charlotte te mager?

Laatste nieuws

Zie ook