North West <3 Frozen

Khloé Kardashian kon het niet laten om onderstaande schattige foto van haar nichtje North West te posten op Instagram. H...

Lees ook

Khloé Kardashian kon het niet laten om onderstaande schattige foto van haar nichtje North West te posten op Instagram. Het dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West houdt haar Frozen koffertje stevig vast. We geven haar geen ongelijk, de Disneyfilm Frozen is erg geliefd onder kinderen (én volwassenen…). North West <3 Frozen!

Rollin with the homies!

Een foto die is geplaatst door Khloé (@khloekardashian) op

De koffer heeft meerdere functies voor het meisje, ze gebruikt hem namelijk niet alleen om speelgoed in op te bergen maar ook als vervoermiddel. Zo postte mama Kim drie weken geleden onderstaand filmpje van haar dochter. Laat maar lekker hangen North, this is how we roll.

She won’t let it gooooo #FrozenSuitcase #MomLife #ToysInTheBagForTheLongFlight Een video die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Wij weten wel wat little miss Kardashian later wil worden: prinses. Dat zal haar waarschijnlijk wel lukken, ze heeft immers een goed voorbeeld: diva mama. En aan deze foto te zien, is ze al goed op weg. Te schattig!

Laatste nieuws

Zie ook