Justin Osbourne

Gisteren waren we nog erg verrast over het optreden van actrice Anne Hathaway als Miley Cyrus. Maar Justin Bieber die Oz...

Lees ook

Gisteren waren we nog erg verrast over het optreden van actrice Anne Hathaway als Miley Cyrus. Maar Justin Bieber die Ozzy Osbourne nadoet? Dat slaat toch echt alles. Bekijk hierboven de schokkende trailer van de Lip Sync Battle op Spike tv. Het programma is een spin-off van The Tonight Show en levert tot nu toe verrassend beelden op.

Justin Bieber - Ozzy Osbourne - Lip Sync Battle Justin Bieber doet Ozzy Osbourne na © Getty Images

Justin Osbourne? Zo vreemd is het eigenlijk nog niet. De zanger draagt dan wel geen eyeliner in het dagelijks leven, hij heeft net als Ozzy wel een aantal wilde trekjes. Toch komt hij ondanks zijn zwarte pruik, leren jack, stoere ringen en creepy faces, niet echt overtuigend over tijdens dit optreden. Misschien komt dat door zijn eeuwige babyface? Ach, toch goed geprobeerd hoor Justin.

Het lijkt erop dat de sterren alles uit de kast halen zodra er een battle wordt georganiseerd. Wij zijn erg benieuwd welke schokkende en grappige beelden deze show ons nog allemaal gaat brengen.

 

 

Laatste nieuws

Zie ook