Katy Perry’s pixie

De 30-jarige zangeres Katy Perry postte gisteren een shocking foto op Instagram van haar nieuwe kapsel: een pixie cut. D...

Lees ook

De 30-jarige zangeres Katy Perry postte gisteren een shocking foto op Instagram van haar nieuwe kapsel: een pixie cut. De grote vraag is nu: was het een 1 april grap of heeft ze haar haar echt zo kort laten knippen? We moeten toegeven dat het haar eigenlijk best goed staat, haar korte coupe is namelijk stoer én vrouwelijk.

Echt verrassend zou het niet zijn, de zangeres staat namelijk bekend om haar extravagante looks. En eigenlijk valt dit nog best mee in vergelijking met de kapsels hiervoor.

Groentje

Je haar groen verven… Je moet het maar durven. En dan nog combineren met een lichtroze hoed ook. Gek genoeg kan Katy het prima hebben (beter dan Hilary?).

Katy Perry - green hair Groen haar en een roze hoed © Getty Images

Purple rain

Er is niemand die er zo glamoureus uit kan zien met paars haar als miss Perry.

Katy Perry - purple hair Katy met licht paars haar © Getty Images

Purple rain part 2

Dat weet ze zelf blijkbaar ook, dus besloot ze ook donkerpaars eens te proberen.

Katy Perry - purple hair Donker paars kan ook natuurlijk © Getty Images

My little pony

Maar steeds bij dezelfde kleur blijven, kan natuurlijk niet. Dat paars wordt uiteindelijk ook maar zo gewoon, dus waarom niet wat blauwe verf er doorheen?

Katy Perry - blue hair Going blue © Getty Images

Suikerspin

En als we dan toch het hele kleurenpalet afgaan, dan gaan we ook meteen voor roze. Katy ziet eruit om op te eten: net een suikerspin.

Katy Perry - pink hair Sweet pink © Getty Images

Wij vragen ons af hoe lang het duurt voordat de volgende felle kleur in Katy’s haar gaat…

Laatste nieuws

Zie ook