Throwback Thursday: royalty editie

Nu we weten dat hertogin Kate Middleton uitgerekend is voor 25 april, kunnen we niet wachten tot het tweede kindje van h...

Lees ook

Nu we weten dat hertogin Kate Middleton uitgerekend is voor 25 april, kunnen we niet wachten tot het tweede kindje van het Britse royalty echtpaar er is. Wordt het een meisje of een jongen (wij hebben wel een vermoeden)? Daar moeten we helaas nog een paar weken op wachten. Om vast in de stemming te komen, vandaag een Throwback Thursday: royalty editie.

Wat een (polka)dotje!

Prince Charles - Princess Diana - Prince William Prince Charles en Princess Diana in 1982 © Hollandse Hoogte

Princess Diana en Prince Charles toonden voor het eerst hun pasgeboren zoon Prince William aan de buitenwereld toen ze het St. Mary’s Hospital verlieten. Later kregen ze nog een zoon, Prince Harry.

Prince William - Kate Middleton Prince William en hertogin Catherine in 2013 © Getty Images

31 jaar later komt prins William zelf zijn pasgeboren zoon prins George tonen aan de buitenwereld. Hoe mooi: ook Kate Middleton draagt, net als Diana 31 jaar geleden, een polkadot jurk.

Happy family

Prince William 1982 Happy met William © Hollandse Hoogte

Het perfecte plaatje: Lady Diana heeft haar zoon William op schoot en speelt met een rammelaar. Charles zit er beschermend naast.

Prince George Happy met George © Hollandse Hoogte

Eenzelfde soort happy family plaatje maar dan moderner (waarschijnlijk regende het niet, zodat de foto buiten genomen kon worden).

Zo moeder, zo zoon?

Prince William - Kate Middleton Zal de geschiedenis zich weer herhalen? © Hollandse Hoogte

Zal ook het tweede kindje van William en Kate een zoontje zijn, net als bij Charles en Diana?

Laatste nieuws

Zie ook