Sam Smith blijft afvallen

Sam Smith blijft afvallen. Een aantal fans van de 22-jarige zanger, die bekend werd met het nummer Latch, waren in shock...

Lees ook

Sam Smith blijft afvallen. Een aantal fans van de 22-jarige zanger, die bekend werd met het nummer Latch, waren in shock toen ze zijn selfies op Instagram zagen. Sam zelf lijkt juist erg happy te zijn met zijn nieuwe gewicht.

Geef toe: de zanger ziet er goed uit. En dat mag ook wel, naar eigen zeggen heeft hij namelijk een vreselijk dieet. Dat vertelde hij tijdens een interview met RTL Boulevard

Ik moet drie maaltijden per dag eten, maar wel vijf uur vasten tussendoor. En ik drink alleen warm water tussen de maaltijden door.

De zanger zou in twee weken al 6,5 kilo zijn afgevallen, zo postte hij op zijn Instagramaccount.

We begrijpen best dat Sam een aantal kilo’s kwijt wil en er goed uit wil zien op het podium. Zijn looks horen immers ook een beetje bij zijn werk. Hij is overigens niet de eerste celeb die een gewichtstransformatie ondergaat. Zo lang hij maar niet te ver doorslaat, zoals onderstaande mannen, vinden wij het allemaal prima.

Matthew who?

We horen je denken: wie is dit? Geloof het of het niet, het is de altijd zo sexy acteur Matthew McConaughey… Voor zijn rol als aidspatiënt in de film Dallas Buyers Club verloor de acteur volgens verschillende bronnen maar liefst 14 kilo. En dat terwijl Matthew altijd al goed afgetraind was. Hij heeft er wel een Oscar en Golden Globe aan overgehouden (meer Matthew: bekijk zijn prom foto).

Matthew McConaughey mager Matthew McConaughey verloor veel gewicht © Hollandse Hoogte

Miss or mister Leto

Alsof één sexy acteur van ons afpakken nog niet genoeg was, moest ook Jared Leto een drastische transformatie ondergaan. Ook hij viel bijna 14 kilo af voor Dallas Buyers Club en kroop in de rol van een transseksueel met aids. Eerlijk is eerlijk, Jared’s transformatie is ontzettend goed gelukt (lang haar, kort haar, hij kan het allemaal hebben). Maar wij kiezen toch liever voor een man (of vrouw) met wat meer body. Sorry Jared…

Jared Leto mager Ook Jared verloor veel gewicht © Hollandse Hoogte

Little Batman

Christian Bale was als Batman behoorlijk gespierd en stoer. Maar als we deze foto zien, herkennen we hem bijna niet meer. Ook Christian heeft veel over voor zijn carrière als acteur, volgens verschillende bronnen woog hij namelijk nog maar 50 kilo in de film The Machinist (2004). Overdrijven is nooit goed Christian.

Christian Bale mager Christian Bale eng mager © Hollandse Hoogte

Pretty skinny Jake

De schattige Jake Gyllenhaal die het vriendje van Heath Ledger speelde in de film Brokeback Mountain is hier bijna onherkenbaar. Gelukkig was het enkel en alleen voor zijn rol in de film Nightcrawler, want echt blij worden we hier niet van.

Jake Gyllenhaal mager Jake Gyllenhaal is wel erg mager © Hollandse Hoogte

Gelukkig zijn deze acteurs ondertussen allemaal weer zichzelf. En hopelijk blijft Sam Smith dat ook, maatje meer of minder, we [fa]heart[/fa] Sam!

Laatste nieuws

Zie ook