Suki Waterhouse wast haar met cola

Suki Waterhouse, de inmiddels ex van Bradley Cooper, heeft een beautygeheim waar je OMG tegen zegt: 'Suki Waterhouse was...

Lees ook

Suki Waterhouse, de inmiddels ex van Bradley Cooper, heeft een beautygeheim waar je OMG tegen zegt: ‘Suki Waterhouse wast haar met cola.’ Say what? De 23 jarige actrice/model deelde deze tip letterlijk met US Weekly, wij quoten:

Ik was mijn haar soms met Coca-Cola. Ik hou niet van net gewassen haar, dat is zo fijn en futloos. Maar van wat cola wordt het wild en warrig.

Je haar wassen met cola?

Volgens Suki zit je haar dan meteen in model. Bij de Daily Mail wilde men dit zelf wel eens proberen. De benodigdheden: 2 blikjes coca cola.

Suki is zelf niet echt duidelijk over de manier waarop ze haar haar dan met cola wast. We gaan ervan uit dat ze dit dus echt als alternatief op shampoo gebruikt heeft. Let wel: zomaar blikjes leeggieten op je hoofd, dat is best fris (pun intended). Dus niet het meest relaxte douche-moment.

Tip: hou je hoofd een beetje naar achter, want niks onaangenamer als cola in je oog. Daarnaast zal je douche-beurt wel wat langer duren, omdat je de cola goed weg moet spoelen. Kijk even hoe je uitkomt met een blikje. Als het te veel schuimt, dan heb je nog een tweede blikje nodig. En je zult merken: oefening baart kunst. Wil je weten hoe het wassen met cola eraan toegaat? Bekijk dan de video hierboven.

Resultaat

Je zou verwachten: plakkerig haar, maar dat viel reuze mee. Hooguit even wat kouder onder de douche, maar c’est ça. Maar het ruikt wel lekker (mooi meegenomen). Goed uitspoelen, en niks meer aan doen. Misschien nog een beetje föhnen, als je niet met nat haar wil slapen. We quoten de Daily Mail bij het opstaan:

Wij waren onder de indruk van hoe zacht het haar aanvoelde. En het zag er redelijk normaal uit. Geen dreadlocks bij het opstaan dus…

Wat verder opviel:

De wortels waren iets meer levend; en het haar was iets meer volumineus, maar na een paar keer borstellen, voelde het haar toch wat vettig aan. Kortom: niet de ergste look in de wereld, maar ook niet zoals bij Suki (en daar gingen we wel voor).

Liever geen cola in het haar, maar er toch uitzien zoals Suki Waterhouse? Dat kan, onze beauty & style editor adviseert deze items (incl. tips):

  • Een stralende teint creëer je met een vloeibare foundation, die je dun en gelijkmatig aanbrengt met een kwast
  • Ga voor een subtiele cateye door je eyeliner iets te laten doorlopen naar de buitenkant. Met een eyeliner-pen heb je dit trucje zo onder de knie
  • Zet je wenkbrauwen aan met een gekleurde wenkbrauwgel
  • Houd je lippen naturel met een lichte lipgloss

[sm-product-feed id=”16737″]

Laatste nieuws

Zie ook