Jennifer Lawrence en Bradley Cooper een koppel?

Beweren dat je absoluut geen seksuele relatie hebt met je collega, maar vervolgens wel allebei hetzelfde hotel uitlopen....

Lees ook

Beweren dat je absoluut geen seksuele relatie hebt met je collega, maar vervolgens wel allebei hetzelfde hotel uitlopen. Een beetje verdacht, niet? Jennifer Lawrence en Bradley Cooper waren afgelopen weekend aanwezig bij een promotie van de nieuwe dramafilm Serena waarin ze samen te zien zijn en het lijkt alsof ze het achteraf nog heel gezellig hadden… Dus wat denken we: Jennifer Lawrence en Bradley Cooper een koppel?
De twee hebben dan ook tijd genoeg gehad om hun relatie op te bouwen, aangezien Serena inmiddels al de derde samenwerking is tussen hen. Eerder waren Jen en Bradley samen te zien in Silver Linings Playbook en American Hustle.

Ondanks dat Bradley zestien jaar ouder is dan zijn collega, vertelde hij US Weekly dat hij graag met Jennifer werkt, omdat ze beter is dan hem en hij veel van haar kan leren. Of hij het hier alleen over acteren heeft, is natuurlijk de vraag…

Maar hoe zit het dan met Coldplay-zanger Chris Martin? Want ook de geruchten over de liefdesrelatie tussen hem en miss Lawrence blijven gewoon rondgaan. Op Nu.nl verscheen begin januari nog een bericht dat de twee weer samen zijn.

Kan miss Lawrence misschien niet kiezen? Haar type is in ieder geval duidelijk: blauwe ogen, 1.85 groot en rond de veertig jaar oud.

Chris Martin-Bradley Cooper Gaat Jennifer voor Bradley of voor Chris? © Getty Images

Voor wie zou jij kiezen? Een man die serenades brengt aan je balkon (en dan ook daadwerkelijk kan zingen) of een collega die jou ophemelt? Laat het ons weten in een reactie.

 

Laatste nieuws

Zie ook