Vanessa Hudgens on Broadway

Vanessa Hudgens made it to Broadway! De 26-jarige actrice speelt de hoofdrol in de musical Gigi, die 8 april officieel v...

Vanessa Hudgens made it to Broadway! De 26-jarige actrice speelt de hoofdrol in de musical Gigi, die 8 april officieel van start gaat. Vanessa kan haar geluk niet op en dat laat ze ons ook weten. De selfies op haar Instagram-account worden ingeruild voor ‘OMG I’m so happy’-faces.

Vanessa Hudgens werd bekend met haar rol als de brave Gabriella Montez in High School Musical, maar ontpopte zich de jaren erna als volwaardig actrice. Met haar rollen in de films Sucker Punch en Spring Breakers schudde ze haar lieve, schattige imago van zich af door in bikini rond te lopen en mensen neer te schieten.      


In Gimme Shelter deed ze er nog een schepje bovenop, de bikini’s verruilde ze voor baggy kleding en haar lange haren werden gekortwiekt. Vanessa bewees hiermee dat haar acteerprestaties belangrijker zijn dan haar looks.

It’s here!!!! Gimme Shelter is finally out for all of you to check it out. I hope it inspires you in some way. Mucho love. Xx

Een foto die is geplaatst door Vanessa Hudgens (@vanessahudgens) op


En nu dus Broadway. What’s next V?

Laatste nieuws