80 jaar Lancôme

Lancôme viert dit jaar 80 jaar schoonheid. Vandaar deze kleine ode aan vrouwen (ja, jij ook!) die het merk geïnspireerd...

Lees ook

Lancôme viert dit jaar 80 jaar schoonheid. Vandaar deze kleine ode aan vrouwen (ja, jij ook!) die het merk geïnspireerd hebben: 80 jaar Lancôme. We <3 it.

80 jaar

Dat is een lange tijd vol van schoonheid, innovaties, parfums en prachtige beauty en make-up producten. Beau Monde is benieuwd hoe het merk het gaat vieren. Directrice Françoise Lehmann verklapt:

Het wordt een feestelijk verjaardag waarin we elke maand onze merkwaarden opnieuw zullen bevestigen: het leven van ons vrouwen mooier maken met Lancôme.

Nou, wij zijn benieuwd!

80 jaar Lancome © Lancôme

Enkele Lancôme pareltjes

 Collector’s Item

Naast het maken van de kleurrijke film (die hierboven), komt er ook nog een boek (vanaf maart bij een select aantal boekhandels te koop). Daarin lees je het verhaal van het beauty huis, van de Franse vrouw die altijd opvalt, zonder daar moeite voor moet doen (jaloers!), uiteraard aangevuld met prachtige illustraties en foto’s.

Lancome 80 jaar © Lancôme

Wat zeggen de ambassadrices 

De Lancôme-vrouw is bekoorlijk en tijdloos, mooi en zelfverzekerd.

Julia Roberts

Wanneer we kijken naar de vrouwen die het merk vertegenwoordigd hebben, raakt hun schoonheid ons nog dieper. Het gaat niet enkel om de buitenkant.

Kate Winslet

Een eerbetoon aan alle vrouwen.

Penélope Cruz

Alle boegbeelden zijn vrouwen waarvan de schoonheid verder gaat dan het fysieke voorkomen.

Lupita Nyong’o

Het vertegenwoordigt elegantie, gratie, maar ook schoonheid die van binnenuit komt.

Lily Collins

Lancome 80 jaar © Lancôme

Laatste nieuws

Zie ook