10 relatietips

Zonder een blad voor de mond te nemen, vertelt Tanja Jess hoe zij en Charly het spannend houden tussen de lakens. Lees h...

Zonder een blad voor de mond te nemen, vertelt Tanja Jess hoe zij en Charly het spannend houden tussen de lakens. Lees het in Beau Monde en vind hier 10 relatietips!

1. Vertrouwen Vertrouwen is dé basis voor een goede relatie. Het is iets waar jullie samen aan werken en op moeten bouwen. Bij twijfels is het belangrijk om te communiceren en niet meteen conclusies te trekken.

2. Eigen leven Vergeet niet dat jij je eigen vrienden en hobby’s hebt. Verdeel je aandacht tussen je partner en je eigen dingen, zodat je niet té afhankelijk van hem wordt.

3. Praat met elkaar Je gevoelens opkropen werkt averechts. Als iets je dwars zit, is het belangrijk om erover te praten en er samen een oplossing voor te verzinnen.

4. Vergeef Haal niet telkens oude koeien uit de sloot, maar leg je bij de gebeurtenis neer. Oude, minder leuke situaties terughalen maakt meer kapot dan we denken.

5. Luister naar elkaar In een relatie geef je en neem je. Dit kan ook met een luisterend oor. Neem de tijd voor elkaar, span je in en geef elkaar advies.

6. Maak tijd vrij We hebben allemaal onze drukke, dagelijkse bezigheden. Maar vergeet niet om even lekker samen te zijn, in alle rust. Van gezellig bijkletsen tot iets spannends in de slaapkamer.

7. Het blijft een man Houd er rekening mee dat hij geen vrouwelijke vriend is. Je man wil nu eenmaal niet constant over kleding en make-up praten. Hang in plaats daarvan lekker met vriendinnen aan de lijn!

8. In bed.. Wees open over de intieme kant van jullie relatie. Meer liefde in bed, zorgt voor meer liefde buiten het bed.

9. Blijf positief Kus elkaar, lach naar elkaar en zorg voor een fijne sfeer. Het wordt een gewoonte om bij elkaar te zijn, maar vergeet niet positief te blijven!

10. Accepteer zijn ‘flaws’ Op een gegeven moment bereiken jullie een moment dat er wat irritaties kunnen ontstaan. Als het bij zijn karakter hoort, probeer ermee te leven. Niemand is perfect, ook jij niet.

Lees ook: Barbie Samantha doet onthullende uitspraak over botoxgebruik

Laatste nieuws