Do’s beauty secrets

Beauty en fame gaan samen door het leven. Zo is onze Do er maar druk mee, en heeft zij hier allerlei kneepjes voor. In...

Lees ook

0
Beauty en fame gaan samen door het leven. Zo is onze Do er maar druk mee, en heeft zij hier allerlei kneepjes voor. In Beau Monde’s Leco Look vertelt zij haar secrets. Meer beautygeheimen van Do lees je hier.

Make-up tricks
Lippenstift is een musthave voor Do. Ze gebruikt het product niet alleen voor op haar lippen, maar dept het ook als blush op haar wangen. Haar lippotlood is ook multifunctioneel, dit gebruikt ze namelijk als wenkbrauwpotlood, oogschaduw én eyeliner.

Masker
De zangeres gebruikt maskers die ze de hele nacht op haar gezicht laat zitten. Het Lancaster Suractif Volume Contour Extra Firming Mask is haar favoriet.

Zeep
Onder de douche gaat Do voor een douchegel van Philosophy: “de Amazing Grace Bath & Shower Gel heeft een heerlijke geur en is lekker zacht.” Hiernaast geniet de blondine van de olierijke Collistar de Thalasso Body Scrub.

Shampoo
Met de Biosilk shampoo verzorgt Do haar lokken tot in de puntjes, hoewel ze het liefst haar haar zo min mogelijk wast. Om het af te maken gebruikt ze er nog even een haarmasker in van Moroccanoil.

Parfum
Atelier Cologne it is! De zangeres heeft een zwak voor dat geurtje.

Nagellak
Do is gek op nagellak van Essie. De base coat Beam Me Up vind je standaard op haar nagels.

Do’s Beauty tip
“Dames met volle wenkbrauwen, wenkbrauwgel is jouw nieuwe vriendin. Wilde wenkbrauwen zijn mooi, maar je moet ze wel verzorgen. Deze gel houdt ze de hele dag in vorm.”

Beeld: Hollandse Hoogte

Laatste nieuws

Zie ook