L’Oréal over nagellak & korte nagels

Er zijn genoeg vrouwen met korte nagels, maar dat maakt de nagels niet minder mooi! Het gebruik van nagellak kan het ve...

Lees ook

1main
Er zijn genoeg vrouwen met korte nagels, maar dat maakt de nagels niet minder mooi! Het gebruik van nagellak kan het verschil groter maken. L’Oréal heeft de juiste tips om met korte nagels goed voor de dag te komen.

De beste nagellak voor korte nagels is de nagellak waar jij blij van wordt. Hoe lang je nagels ook zijn, het belangrijkste is dat je ze verzorgt. Lak je nagels regelmatig, smeer je handen in met handcrème en duw je nagelriemen naar achteren. Het resultaat zal het waard zijn!

1. Donkere nagellak:
Donkere nagellak kan ervoor zorgen dat je nagels nog korter lijken, maar hier is een oplossing voor. Door niet je hele nagel te lakken, zullen je nagels langer lijken. Houd de randjes naturel.

2. Transparante nagellak:
Transparante nagellak versterkt je nagels en geeft je nagels een mooie glans. Het enige nadeel is dat anderen kunnen zien dat je nagel misschien van zichzelf is beschadigd. Maar no worries, want een mooi herstel kost je alleen tijd!

3. Pastelkleurige nagellak:
Pastelkleuren waren de afgelopen maanden helemaal in. Het enige wat je hoeft te doen is een kleur kiezen die jíj mooi vindt. Om de kleur langer mooi te houden, is het handig om er een transparant laagje overheen te lakken.

2

Laatste nieuws

Zie ook