Zenner: Föhn-workshop

Beau Monde was vandaag bij de Föhn-workshop van Zenner. Allround beauty stylist Tom Sebastian en hair & make-up artist...

Lees ook

5 main
Beau Monde was vandaag bij de Föhn-workshop van Zenner. Allround beauty stylist Tom Sebastian en hair & make-up artist Aeola Relow leerden ons de fijne kneepjes van het vak. Lees hier de föhntechnieken &  de tips en bekijk de foto’s!

Basisföhntechniek
Met de basisföhntechniek droog je je haar en krijg je glans en volume. Draai met de föhnborstel de uiteinden van je haar naar binnen of naar buiten, de look kies jij! Laag voor laag zet je de plukken haar in een lusje vast met een clipje, zodat de krul/golf goed in je haar blijft. Maak de clipjes los zodra je haar helemaal droog en afgekoeld is. En voilà!

Australische föhntechniek
Een fabuleus avondkapsel? Gebruik de Australische föhntechniek. Verdeel je haar in laagjes en draai elke pluk vanaf je hoofd om de föhnborstel. Draai de borstel tijdens het föhnen van je hoofd af, maar borstel niet naar beneden! Zet de plukjes in grote lussen vast voor extra volume. Wacht tot je haar niet meer warm is, zodat je het los kan maken en het zit perfect in model!

Fuzzyföhntechniek
Deze techniek maakt kleinere, luchtige krulslagen en creëert een nonchalante look. Draai je haar in kleine plukjes om je vinger en rol het gedraaide plukje op tot aan je hoofd. Zet alle uiteindelijke bolletjes vast met clipjes. Föhn dit handdoekdroge haar op deze manier droog en eindig met stunning, fuzzy haar!

Zenners föhn-tips!
1. Kam van onder naar boven: begin  altijd bij de puntjes
2. Föhn laag voor laag: begin bij de onderste laag
3. Zet de föhn nooit op je haar!
4. Houd de föhn altijd naar beneden: zo behoud je de glans
5. Draai je haarlosjes om de föhnborstel heen: draai de borstel telkens een kwartslag

2

3

4

1

Laatste nieuws

Zie ook