Even voorstellen: onze nieuwe astrologe!

Mogen we even voorstellen: Esther van Heerebeek, 39 jaar en Tweelingen van sterrenbeeld. Gelukkig getrouwd en moeder va...

Lees ook

horoscoop esther header

Mogen we even voorstellen: Esther van Heerebeek, 39 jaar en Tweelingen van sterrenbeeld. Gelukkig getrouwd en moeder van twee kids. Vanaf de nieuwe Beau Monde (die nu in de winkel ligt!) verzorgt zij de horoscopen. Lees hier meer over Esther!

Graag stel ik mijzelf even voor! Mijn naam is Esther van Heerebeek, ik ben Tweelingen van sterrenbeeld en 39 lentes jong. Gelukkig getrouwd en moeder van twee fantastische kids. Al jaren ben ik in de ban van de Astrologie! Wat ooit begonnen is als hobby, is uitgegroeid tot een ware passie! In mijn praktijk in Brabant, geef ik consulten, cursussen en workshops op het gebied van Astrologie, Tarot en Numerologie. Ook schrijf ik voor diverse bladen horoscopen en ieder jaar De Astrologische Almanak . Verder ben ik de auteur van het boek Astrologie voor Beginners. Naast deze passie houd ik in mijn vrije tijd ontzettend van shoppen, lezen, films en tv-series kijken en gezellig uiteten of naar de film gaan met vriendinnen. Wat dat betreft voel ik mij een echte Beau Monde vrouw, die graag wil weten wat er nieuw is en speelt in de wereld van mode, celebrity’s en films. En ik heb super veel zin om voor Beau Monde aan de slag te gaan en vanaf deze editie de horoscopen te gaan verzorgen!

Laatste nieuws

Zie ook