Toni Garrn in nieuwe campagne Jil Sander

Model Toni Garrn is niet alleen het liefje van één van de meest begeerde mannen op aarde, Leonardo DiCaprio, ze is ook...

toni garrn voor jil sander

Model Toni Garrn is niet alleen het liefje van één van de meest begeerde mannen op aarde, Leonardo DiCaprio, ze is ook het gezicht van de campagne voor de nieuwe damesgeur van Jil Sander. Je leest hier meer over Toni en haar nieuwe klus!

Onberispelijke schoonheid
“De keuze voor Toni Garrn om Jil Sander te vertegenwoordigen was vanzelfsprekend. Zij verpersoonlijkt perfect de Jil Sander stijl met haar onberispelijke schoonheid en balans tussen zachtheid en kracht”, aldus Françoise Mariez, Senior Vice President International Marketing European Licenses van Coty Prestige, de beauty producent van de Jil Sander geuren.

leo en toni

Herkenbaar
De 21-jarige Toni Garrn wordt gezien als één van de meest herkenbare gezichten in de huidige beauty- en modewereld. Ze werd op 13-jarige leeftijd ontdekt in haar woonplaats Hamburg en stond vervolgens onder contract bij modellenbureau Women Management. Tijdens de Fashion Weeks in 2009 liep ze maar liefst 50 shows. Sinds mei 2013 is Toni samen met Leonardo DiCaprio.

Campagne
De campagne voor de nieuwe Jil Sander geur zal te zien zijn vanaf september 2014.

toni garrn en leo

Laatste nieuws