Christy Turlington na 26 jaar weer gezicht van Eternity

Topmodel Christy Turlington is na 26 jaar weer gevraagd om het gezicht te worden van Eternity, het parfum van ontwerper...

Lees ook

christyturling

Topmodel Christy Turlington is na 26 jaar weer gevraagd om het gezicht te worden van Eternity, het parfum van ontwerper Calvin Klein. Op de campagnefoto’s voor Eternity Night, het nieuwe parfum, is Turlington te zien samen met haar man, filmmaker Ed Burns. Het is de eerste keer dat het paar samenwerkt. Leuk weetje: de foto’s werden geschoten door het Nederlandse fotografenduo Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. De nieuwe geur en de campagne worden vanaf juni gelanceerd. Hier meer!

Giechelen
De 45-jarige Turlington was 26 jaar geleden het gezicht van de allereerste Eternity campagne. Zo zie je maar, ook voor Christy is Eternity for eternity. Over de shoot zegt het topmodel: “Het is raar om met je partner intieme poses aan te nemen voor een hele fotoploeg. In het begin stonden we steeds te giechelen.”

Charity
Ter ere van het 25-jarig bestaan van Eternity is een speciale verjaardagseditie verkrijgbaar. De volledige winst van de verkoop in de Verenigde Staten gaat naar Every Mother Counts, een liefdadigheidsorganisatie waar Turlington nauw mee verbonden is.

Laatste nieuws

Zie ook