De Songfestival jurk van Ilse: Claes Iversen

Ilse DeLange zal op het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen verschijnen in een showstopping dress van de Nederlandse o...

Lees ook

header

Ilse DeLange zal op het Eurovisie Songfestival in Kopenhagen verschijnen in een showstopping dress van de Nederlandse ontwerper Claes Iversen. Lees hier meer!

full

Vereerd
Claes Iversen voelt zich vereerd dat hij de Songfestival jurk mocht ontwerpen: “Ik vind het een grote eer om Ilse DeLange te mogen kleden voor dit grote evenement. Het feit dat het festival plaatsvindt in mijn vaderland Denemarken, maakt het nog bijzonderder.”

Black or white
Iversen liet zich inspireren door filmster Brigitte Bardot en de mode van de jaren ’60. Hij maakte zowel een wit als een zwart exemplaar; Ilse heeft inmiddels laten weten de witte variant te dragen tijdens het Songfestival. Het gaat om een kort jurkje met een ronde open hals, een drie kwart mouw en een geplooide, bolle rok. De zwarte jurk zal ze dragen tijdens de openingsceremonie van het festival komende zondag.

1

Waylon
De andere helft van het muzikale duo The Common Linnets, zanger Waylon, wordt tijdens het Eurovisie Songfestival gekleed door ontwerper Jan Boelo. Hij draagt een zwarte outfit met zilveren accenten.

Wij zijn benieuwd naar de performance van deze twee Nederlandse muzikale genieën, maar dat het er fantastisch uit zal zien is zeker!

Laatste nieuws

Zie ook