Stormloop op collectie Kate Moss voor Topshop

De Topshop collectie van Kate Moss vliegt de winkels uit. Bijna een kwart van de ontwerpen van Moss is al uitverkocht e...

Lees ook

katestormloop

De Topshop collectie van Kate Moss vliegt de winkels uit. Bijna een kwart van de ontwerpen van Moss is al uitverkocht en op eBay worden hoge bedragen gevraagd en geboden voor de kleding, voor maar liefst 3 keer de originele verkoopprijs worden items aangeboden. More!

Net-a-Porter
Vooral de lange jurken uit de collectie vallen in de smaak. De zwart met gouden smoking die Moss zelf droeg tijdens de lancering is volledig uitverkocht. Ook webwinkel Net-a-Porter, waar alleen de dure items uit de collectie verkocht werden, is volledig door haar voorraad heen.

Winst
Volgens bronnen kochten klanten meerdere exemplaren van hetzelfde item, om de producten vervolgens op eBay door te verkopen voor een hogere prijs. Het smokingjasje dat Kate droeg bij de lancering brengt op eBay meer dan het dubbele van de originele prijs op, de prijs het jasje dat Kate draagt op de cover van de Britse Vogue gaat 3 keer over de kop. Een satijnen mini-jurk met franje slaat alles: voor niet minder dan 5 keer de verkoopprijs kun je ‘m in je bezit krijgen.

Laatste nieuws

Zie ook