Meest iconische beautytrend: red lips

Een enquête heeft uitgewezen dat knalrode lippen, ooit populair gemaakt door Marilyn Monroe, de meest iconische beautyt...

Lees ook

marilyn

Een enquête heeft uitgewezen dat knalrode lippen, ooit populair gemaakt door Marilyn Monroe, de meest iconische beautytrend zijn. Smokey eyes staan op de tweede plaats, gevolgd door valse wimpers en zelfbruiner. Flink aangezette eyeliner eindigt op de vijfde plaats, met als icoon topmodel Twiggy. Lees hier meer uitkomsten van het onderzoek!

Over de vorm van wenkbrauwen zijn de ondervraagden het niet eens: zowel volle als geëpileerde wenkbrauwen komen voor in de top 20. De meest zorgwekkende trends in de top 20 zijn lippiercings, donker lippotlood in combinatie met lichte lippenstift en blauwe oogschaduw. Laatst genoemde maakte in de jaren ’70 een comeback door ABBA-zangeres Agnetha.

Er wordt door de ondervraagde vrouwen toegegeven dat ze weinig experimenteren met make-up, omdat ze dat meestal niet durven. Tijdens hun leven proberen ze gemiddels slechts 3 verschillende make-uptrends uit.

Wat vinden jullie van deze beautylook? Misschien een experimentje waard?

Laatste nieuws

Zie ook