Sold out: YSL lipstick

Was je van plan de Rouge Pur Couture No. 52 lippenstift van Yves Saint Laurent aan te schaffen? Dan moet je er heel sne...

Lees ook

headert

Was je van plan de Rouge Pur Couture No. 52 lippenstift van Yves Saint Laurent aan te schaffen? Dan moet je er heel snel bij zijn! De koraalkleurige lipstick is namelijk bijna overal uitverkocht nadat fans van een populaire Zuid-Koreaanse soapserie ‘My Love From Another Star’ (een serie over een aliën die verliefd wordt op een actrice) beweerden dat de hoofdrolspeelster deze lippenstift in de serie droeg. Op eBay wordt inmiddels fanatiek geboden op de lippenstift: de teller staat nu al op het luttele bedrag van $95. De grap is dat de hoofdrolspeelster de lippenstift hoogstwaarschijnlijk niet eens gebruikte in de serie, maar tegen de tijd dat dit bekend werd, had de roddel zich al als een lopend vuurtje over het internet verspreid. Lees hier meer over deze bizarre internetroddel!

korea

Een bron binnen de cosmeticaindustrie heeft de kleur van de lippen van ‘eon Ji-hyan in de serie onderzocht en is tot de conclusie gekomen dat de kleur van haar lippen niet de kleur is van de YSL lippenstift: “The make-up artist mixed a number of different products, and YSL was not one of them.”

Niet alleen de YSL lipstick raakte uitverkocht door ‘My Love From Another Star’, de verschijningen van Ms. Ji-hyan in de serie hebben ook al voor een enorme boost gezorgd in de verkoop van bepaalde kleding, accessoires en zelfs bepaald eten.

yslsoldout
Wij zijn even op onderzoek uit gegaan, en inderdaad, door de Amerikaanse YSL website word je keurig doorverwezen naar de wachtrij voor Rouge Pur Couture No. 52!

Laatste nieuws

Zie ook