How to get the beauty look of Rita Ora

Om haar nieuwe single 'I Will Never Let You Down' te promoten was de Britse zangeres Rita Ora in haar eigen hoofdstad L...

Lees ook

header

Om haar nieuwe single ‘I Will Never Let You Down’ te promoten was de Britse zangeres Rita Ora in haar eigen hoofdstad Londen. Ze droeg een outfit uit de najaarscollectie 2014 van Moschino, een MacDonalds-geïnspireerde lijn. Een rode broek met hoge taille, een gele riem met schakels (inclusief gele MacDonalds M) en een soepel vallende blouse. De rode kleur van de broek komt terug in de kleur van Rita’s lippen. Wij hebben een selectie gemaakt van make-up artikelen waarmee je zelf zo’n look kunt creëren.

Voor een egale huid breng je eerst een foundation aan, bijvoorbeeld de Extra SPF 25 Tinted Moisturizing Balm van Bobbi Brown. Deze luchtige foundation is geschikt voor elk huidtype, maar in het bijzonder voor de droge huid. De rijke formule blendt gemakkelijk met de huid en geeft een gezonde look. Door de SPF factor beschermt de foundation ook nog eens. Maak je teint af met een beetje blush op de wangen.

Voor volle en extra lange wimpers gebruik je een verlengende mascara, zoals de Hypnôse Drama van Lancôme. Deze intense, diepzwarte mascara is gemakkelijk aan te brengen en verlengt iedere wimper afzonderlijk vanaf de aanzet tot het uiteinde. Rita draagt een lichte kleur oogschaduw, waardoor de ogen extra groot lijken. De 5 Couleurs Iridescent oogschaduw van Dior is een palet van 5 kleuren, waardoor je naar wens kunt combineren en afwisselen. De oogschaduw heeft een lichte metallic glans, voor een glam look.

Rita legt veel nadruk op haar donkere wenkbrauwen, die een sterk contrast vormen met haar blonde lokken. Om zulke mooi gedefinieerde wenkbrauwen te krijgen gebruik je een wenkbrauwpotlood. Breng de wenkbrauwen eerst in vorm met een borsteltje. Met het wenkbrauwpotlood van MAC geef je gemakkelijk kleur en vorm aan de wenkbrauwen. Het potlood heeft een penvormige punt die niet geslepen hoeft te worden, ideaal! De look wordt afgemaakt met knalrode lipstick die matcht met de even zo knalrode broek.

collage

Bobbi Brown Extra SPF 25 Tinted Moisturizing Balm Foundation € 58,- | Lancôme Hypnôse Drama mascara € 32,95 | Dior 5 Couleus Iridescent – Amber Design oogschaduw € € 58,90 | MAC wenkbrauw potlood € 16,- |Dior lippenstift € 35,95 |

Rita Ora Sightings In London - March 31, 2014

Laatste nieuws

Zie ook