Kindercollectie van Angelina Jolie, Stella McCartney en Disney

Ontwerpster Stella McCartney heeft samen met Angelina Jolie en filmmaatschappij Disney een lijn met kinderkleding ontwo...

Lees ook

header

Ontwerpster Stella McCartney heeft samen met Angelina Jolie en filmmaatschappij Disney een lijn met kinderkleding ontworpen. Deze is geïnspireerd op de nieuwe Disney film Maleficent, waarin Jolie de hoofdrol speelt. De film vertelt een vernieuwde versie van het sprookje Doornroosje, met actrice Elle Fanning als prinses Aurora. De collectie Maleficent by Stella McCartney Kids bestaat uit prinsessenjurken, t-shirts en sneakers en is bedoeld voor jongens en meisjes van 4 tot 14 jaar oud.

“Ik was altijd al een fan van Disney, net als mijn moeder, en keek als kind naar al hun films”, zo zegt McCartney. “Toen Angelina Jolie me vroeg om de set te bezoeken heb ik geen moment getwijfeld. De film is donker en soms heel eng, maar tegelijkertijd visueel heel interessant.”

De kinderlijn wordt vanaf eind mei verkocht in verschillende boutiques van Stella McCartney en in de winkels van Disney. Een deel van de opbrengst gaat naar SOS Kinderdorpen.

article-2503304-195E964900000578-307_634x925

Laatste nieuws

Zie ook