Supermodels reunited

De originele groep supermodellen uit de jaren '90, bestaande uit onder andere Naomi Campbell, Kate Moss en Claudia Schi...

Lees ook

ninetiessupermodelsss

De originele groep supermodellen uit de jaren ’90, bestaande uit onder andere Naomi Campbell, Kate Moss en Claudia Schiffer, gaat weer samenwerken. Dit heeft Naomi Campbell onlangs laten weten in een interview. “Veel kan ik er nog niet over zeggen, maar we gaan werken op een mooie, zonnige, warme plek bij het water,” aldus la Campbell.

Ook nineties supermodellen Cindy Crawford, Christy Turlington, Linga Evangelista en Stephanie Seymour zullen meewerken aan het project. In de jaren ’90 waren deze dames een waar fenomeen en liepen ze, vaak zelfs als groep, elke belangrijke modeshow, van Versace tot Marc Jacobs en van Ralph Lauren tot Calvin Klein.

In het interview benadrukt Campbell de hechte band die de groep destijds had: “Ik was onderdeel van die groep van fantastische vrouwen en ik denk niet dat er ooit nog zo’n groep zal zijn. Er zijn nog wel supermodellen, maar niet een hele groep die altijd samen is.”

Laatste nieuws

Zie ook