Shoppen in Antwerpen

In Antwerpen nam Beau Monde een kijke in de garderobe van K3-babe Josje Huisman, die binnenkort ook te zien is in de ni...

Lees ook

antwerpen

In Antwerpen nam Beau Monde een kijke in de garderobe van K3-babe Josje Huisman, die binnenkort ook te zien is in de nieuwe serie ‘Fashion Planet’. Hier vindt u de leukste shopadresjes in Antwerpen.

De Meir
Dit is de belangrijkste winkelstraat in Antwerpen in hartje centrum. Je vindt hier vestigingen van de grote ketens als H&M en Zara, maar ook leuke kleinere winkeltjes.

International Magazine Store
Deze winkel is een waar paradijs voor iedere tijdschriftenliefhebber. Hier worden maar liefst 8.000 verschillende titels verkocht, zowel nationaal als internationaal. Waar? Melkmarkt 17 en Meir 125.

De Vogeltjesmarkt
Elke zondag van 08.00 tot 13.00 is er de Vogeltjesmarkt, waar je allerlei leuke kraampjes vindt met rommeltjes, vintage spulletjes, hebbedingetjes en nog veel meer leuks! Waar? Het Theaterplein en daar omheen.

Lila Grace
Dit fantastische boetiekje verkoopt keiding, accessoires en schoenen voor vrouwen. Zowel de inrichting en etalage als de spullen die verkocht worden zijn een feestje om naar te kijken. Waar? Nationalestraat 83.

Hospital
Prachtige designerwinkel met merken als Viktor & Rolf en Marc Jacobs. Hospital biedt naast prachtige kleding ook de mogelijkheid om een hapje Italiaans te eten. Waar? De Burburestraat 4.

Patty Cake
In dit cupcakewalhalla vind je de lekkerste cupcakes van Antwerpen. Patty Cake verkoopt cupcakes met de meest uiteenlopende ingrediënten. Elke dag zijn er weer nieuwe smaken. Waar? Nationalestraat 99.

Episode

Winkel met een groot aanbod aan tweedehands artikelen, zowel kleding als accessoires. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen. Wie weet tik jij hier wel dat prachtige designer item op de kop.. Waar? Steenhouwersvest 34.

A La Mode
Designerparadise! Collecties van onder andere Paul Smith en See by Chloé. Waar? Nationalestraat 25-27.

Louis
In dit winkeltje krijgen jonge, talentvolle ontwerpers de kans om hun collecties aan de man te brengen. Je zou hier zomaar iets kunnen kopen van de nieuwe generatie top ontwerpers. Waar? Lombardenstraat 2.

Laatste nieuws

Zie ook