Genomineerden CFDA Awards

Dacht je dat het rodeloperseizoen voorbij was? Think again! Op maandag 2 juni worden in New York de CFDA Awards (Counci...

Lees ook

olsens

Dacht je dat het rodeloperseizoen voorbij was? Think again! Op maandag 2 juni worden in New York de CFDA Awards (Council of Fashion Designers of America Awards) uitgereikt. Onder andere Marc Jacobs en the Olson twins maken kans op een prijs. Wie er nog meer genomineerd zijn? Lees snel verder!

Voor de titel beste modeontwerper voor vrouwen zijn onder andere Marc Jacobs, Joseph Altuzarra en Alexander Wang de kanshebbers. In de categorie beste modeontwerper voor mannen vinden we Rag & Bone en Public School. Op de award voor de beste ontwerper van accessoires maken Alexander Wang, de zusjes Olsen en Proenza Schouler kans. Laatstgenoemde won al maar liefst 3 keer en is dit jaar opnieuw genomineerd.

De Swarovski Award, die wordt uitgereikt aan het beste aanstormende talent, gaat naar Rosie Assoulin, Wes Gordon of het label Hood by Air. In de categorie accessoires zijn Marc Alary, Irene Neuwirth en Jennifer Fisher genomineerd voor de titel beste nieuwkomer.

Wij zijn benieuwd wie er met deze felbegeerde fashionawards vandoor gaan op 2 juni! To be continued..

Laatste nieuws

Zie ook