Nieuwe Burberry campagne: 2 generaties topmodellen

Niet 1, maar 2 supermodellen zijn het gezicht van de campagne voor het nieuwe parfum van Burberry. Nummer 1 is een van...

Lees ook

caraandkateheader

Niet 1, maar 2 supermodellen zijn het gezicht van de campagne voor het nieuwe parfum van Burberry. Nummer 1 is een van de meest iconische supermodellen of all time, Kate Moss, nummer 2 is rising star Cara Delevigne.

caraandkate

Miss Delevigne plaatste vanochtend bovenstaande foto, waarop zij en Kate beide een Burberry trench coat dragen, op Instagram met de tekst: ‘So excited to be doing a new fragrance fot @burberry with the beautiful Miss Moss.’ Hoewel de twee Britse topmodellen eerder al dezelfde shows liepen, is dit de eerste keer dat ze samenwerken voor een fotoshoot. Too much beauty in one picture? Wij kunnen niet wachten op de foto’s van de nieuwe Burberry campagne!

Cara is ook buiten werktijd een groot fan van het Britse modehuis. Op de foto’s hieronder draagt ze de welbekende geruite sjaal van het merk. Met een ripped jeans en een stoer bikerjack weet ze de klassieke sjaal te combineren tot een casual look.

carainburberry

Laatste nieuws

Zie ook