Van twerken naar high fashion

Popidool Miley Cyrus is voor het eerst te zien in de campagne van de nieuwe voorjaarscollectie van Marc Jacobs. Cyrus m...

Lees ook

miley2

Popidool Miley Cyrus is voor het eerst te zien in de campagne van de nieuwe voorjaarscollectie van Marc Jacobs. Cyrus maakte in januari al via Twitter bekend samen te werken met de ontwerper. Lees snel verder en bekijk de beelden!

De 21-jarige Miley poseert in lange jurken en glitterachtige tops, op een verlaten grond met dreigende onweerswolken. Op de achtergrond poseren modellen Natalie Westing en Esmeralda Seay Reynolds die, net als Miley, somber wegkijken van de camera. Volgens fans laat Miley met de droomachtige beelden van de nieuwe voorjaarscollectie een nieuwe high fashion kant van zichzelf zien.

Niet iedereen was het eens met de keuze van Jacobs voor Miley. Juergen Teller, de fotograaf die normaal gesproken de campagnes van Jacobs in handen heeft, weigerde met Cyrus samen te werken. De foto’s zijn dit keer dan ook niet door hem geschoten, maar door Dam Simons.

miley1

miley3

miley4

Laatste nieuws

Zie ook