Sold out: Lupita’s lipbalm

Met de befaamde oversized hoed van Pharrell in haar hand liep Oscar host Ellen Degeneres afgelopen zondag door een zaal...

Lees ook

lupita header

Met de befaamde oversized hoed van Pharrell in haar hand liep Oscar host Ellen Degeneres afgelopen zondag door een zaal voor celebrity’s. Of ze wat fooi hadden voor de pizzabezorger. Onder andere Brad Pitt en Kevin Spacey deden een duit in het zakje. Actrice Lupita Nyong’o had geen cash bij zich en deed in plaats daarvan haar lipgloss in de hoed. “Lupita’s lip balm! That’s worth something,” aldus presentatrice Ellen. And she was right: de hashtag #LupitasLipBalm verspreidde zich in een razend tempo op verschillende social media. Al snel waren fans erachter om welke lipgloss het precies ging. Resultaat: de HydraQuench Moisture Replenishing Lip Balm van Clarins was binnen no-time overal uitverkocht!

Al snel was de voorraad van het product weer aangevuld met een extra lading, geïmporteerd uit Parijs, maar inmiddels is de lipgloss ter waarde van 24 dollar opnieuw uitverkocht op de website van Clarins.

Wij zijn stiekem best benieuwd geworden naar deze world famous lipgloss, jullie ook?

lipspullupiittaaa

Laatste nieuws

Zie ook