De hottest party in town!

Het is al jaren hét event dat je niet wilt missen, Emma’s Amazing Fun(d) Raising Night; een party waar zo’n beetje heel...

Lees ook

Naamloos-1

Het is al jaren hét event dat je niet wilt missen, Emma’s Amazing Fun(d) Raising Night; een party waar zo’n beetje heel bekend Nederland aanwezig is en die ook nog eens bijdraagt aan een goed doel! De afgelopen jaren feestten wij erop los met onder andere Nikkie Plessen, Jan & Monique des Bouvrie, Gigi Ravelli en Winston Gerschtanowitz. Wie er dit jaar zeker bij is, is Olcay Gulsen, die nieuw in het bestuur van de Stichting Embrace Emma is toegetreden. Olcay: “Ik vind het mooi om onderdeel te kunnen zijn voor een stichting die in korte tijd een groot verschil heeft kunnen maken.” De presentatie van de avond is in handen van Martijn Krabbé.

De opbrengst van ‘Emma‘ wordt gedoneerd aan project ‘De Metamorfose’ van het Emma Kinderziekenhuis AMC in Amsterdam. Dit project geeft zieke kinderen de gelegenheid een zo normaal mogelijk leven te leiden door vriendjes uit te kunnen nodigen voor een logeerpartijtje of een bezoekje aan de in house bioscoop. Dus kom, party en doneer! Jij happy, Emma Kinderziekenhuis happy! Wij zeggen: win-win situatie.

Wanneer? Vrijdag 28 maart 2014, 22.00 uur – 03.00 uur
Waar? Gashouder te Amsterdam
Thema? Let’s Have a Ball!
Dresscode? Black & White + golden detail

Meer info? www.amazingemma.nl

Laatste nieuws

Zie ook