Miranda Kerr ? Givenchy’s Antigona bag

Topmodel Miranda Kerr is keer op keer gespot met de Antigona bag van modehuis Givenchy. Daarom is het tijd om deze beau...

header

Topmodel Miranda Kerr is keer op keer gespot met de Antigona bag van modehuis Givenchy. Daarom is het tijd om deze beauty van een tas vandaag in het zonnetje te zetten. Deze it-bag is verkrijgbaar in vele kleuren, maar la Kerr blijft trouw aan haar zwarte exemplaar. Scroll snel verder om te zien hoe de brunette haar favourite bag combineert! Welke outfit is jouw favoriet?

la-modella-mafia-miranda-kerr-model-off-duty-street-style-in-isabel-marant-western-chic-boots
Miranda combineert haar tas hier met een lederen shortje, een basic grijs t-shirt, een denim blouse en een grijze jas. Ze maakt haar look af met een paar stoere cowboy boots van Isabel Marant.

mir1
Hier combineert het model haar geliefde item met simpel zwart jurkje en een klassieke zwarte jas. Aan haar voeten prijken een paar opvallende blauw met zwarte high heels.

Miranda+Kerr
Miranda ging voor een basic look door de bag met een jeans, een sheer blouse en een paar panter loafers te combineren.

Miranda-Kerr-carrying-Givenchy-Antigona-bag-and-wearing-Hermes-Leather-Knee-High-Boots-Upscalehype-6
Super sexy is ze hier met een grijs jurkje, zwarte jas en opvallende knee-high boots van Hermès. Natuurlijk is ze haar Antigona bag niet vergeten!

Miranda-Kerr-Givenchy-Antigona-7
Dat de tas met elke look samengaat wordt hier wel duidelijk. La Kerr combineert de tas met een vrouwelijke roze kokerrok, een doorschijnende blouse en high heeled pumps.

miranda-kerr-givenchy-black-handbag-too-much-or-fierce-handbag
De beauty combineert haar liefje stoer en fashionable met een off-shoulder shirt, een lederen broek met gouden ritsen en booties met een puntige neus.

miranda-kerr-new-york-pic152225
Tot slot gaat de schoonheid voor de últieme shopoutfit: een legergroene comfi sweater, een biker jacket, een skinny jeans en een paar biker boots!

Laatste nieuws