Beauty tip: Real Hair Online

Of je nu 16 of 65 bent, iedere vrouw droomt van een volle bos haar. Met Real Hair Online heb je in een handomdraai de m...

Lees ook

headderererererere

Of je nu 16 of 65 bent, iedere vrouw droomt van een volle bos haar. Met Real Hair Online heb je in een handomdraai de mooie lange lokken die je altijd al wilde hebben. De haaropvulling en haarverlenging van Real Hair Online is verkrijgbaar in vele kleuren, structuren en lengtes. Dit maakt clip-ins perfect voor elke gelegenheid: van een glamourparty tot een romantische date. Beau Monde ging langs bij de vestiging in Amsterdam, waar ook vele BN’ers regelmatig over de vloer komen. Lees hier over onze ervaring met Real Hair Online!

winkellll

Real Hair Online is al 15 jaar een begrip op het gebied van hairextensions, haarstukken en clip-ins. Clip-ins worden op maat gemaakt passend bij jouw haarkleur en de omtrek van je hoofd. Op deze manier kun je zelf de lengte en de dikte van je lokken bepalen. Real Hair Online behandelt haar als een mode-item. Zoals je van tas wisselt, kun je voortaan ook gemakkelijk je coupe veranderen. Een nieuwe look zonder naar de kapper te gaan!

Een groot voordeel van clip-ins is dat het niet schadelijk is voor je eigen haar en dat je ze makkelijk zelf in en uit kunt doen. Hoe werkt het? Gooi je haar voorover, trek een strakke scheiding met een puntkam en klip je extensions van oor tot oor langs de scheiding.

clipje

clip

loshaar

vlecht

marjolein

Real Hair Online maakt gebruik van 100% echt mensenhaar van de hoogste kwaliteit. Hierdoor gaat het product, mits je het goed verzorgt, een lange tijd mee. Bovendien biedt deze haarverlenging optimaal draagcomfort. Krul je lokken in een zwoele slag of verf ze in een summerproof kleurtje. Ook niet onbelangrijk: de extensions zijn geen rib uit je lijf. Kortom, nooit meer een bad hair day dankzij Real Hair Online!

 

Real Hair Online heeft een vestiging in de Amsterdamse Kinkerstraat en in Utrecht aan de Amsterdamsestraatweg. Ook via de website kun je je uitneembare extensions bestellen.

Laatste nieuws

Zie ook