Opmerkelijke acties van Anna Wintour

Anna Winter is ook maar een mens en dat bewijst ze met een aantal fails die ze de afgelopen 2 weken tijdens de Italiaan...

Lees ook

headererere

Anna Winter is ook maar een mens en dat bewijst ze met een aantal fails die ze de afgelopen 2 weken tijdens de Italiaanse en Franse Fashion Weeks beging. Lees snel verder en bekijk alle hilarische beelden van mevrouw Wintour!

Gisteren vond de fashion show van Valentino plaats waar Anna Wintour, dé Anna Wintour, niet front row maar second row zat! Het was even paniek onder het front row modepubliek, maar al snel bleek dat Mrs. Wintour plaats had genomen op de tweede rij. Opmerkelijk is dat de modekoningin zelf haar front-row plek af stond aan een webredacteur van het modeblad Sarah Mower die verbannen was van de eerste rij vanwege een inkrimping van het aantal plekken bij Valentino dit seizoen.

5

Hilarisch: Eerder deze week had de altijd perfect gekapte Anna last van de wind buiten. De hoofdredactrice was in Parijs voor de Fashion Week. Toen ze uit het Paris Opera House kwam na de Stella McCartney show, veranderde haar superstrakke bob al snel in een coupe de ravage! Grappig feitje: haar kapsel kost haar een lieve duit, aangezien ze iedere maand helemaal vanuit New York naar Londen vliegt om haar haren te laten knippen en stylen door Charlie Chan.

Celebrity Sighting At Paris Fashion Week - March 3rd - Womenswear Fall/Winter 2014-2015

Celebrity Sighting At Paris Fashion Week - March 3rd - Womenswear Fall/Winter 2014-2015

Stella McCartney : Outside Departure - Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2014-2015

Anna Wintour Celebrites Stella Mccartney Defile Pret a Porter Automne Hiver

Tijdens de Milaan Fashion Week haalde la Wintour het bloed onder de nagels van Giorgio Armani vandaan. De ontwerper hield zijn show op de laatste dag van de Italiaanse modeweek, waardoor Anna niet kwam opdagen. Dit schoot hem in het verkeerde keelgat en daarom klaagde hij erover tijdens een persconferentie na zijn show. “There are some who prefer to snub the Giorgio Armani show and go to Paris… She took an airplane, dumped Mr. Armani and went to Paris,’ aldus zijn pittige uitspraak. Och, arme Anna

1

Laatste nieuws

Zie ook