How to get the beauty look of Emma Watson

Afgelopen zondag 2 maart verscheen actrice Emma Watson bij de jaarlijkse uitreiking van de Oscars. In een prachtige Ver...

emmawatsonheader

Afgelopen zondag 2 maart verscheen actrice Emma Watson bij de jaarlijkse uitreiking van de Oscars. In een prachtige Vera Wang jurk en op Jimmy Choo hakken zweefde ze over de rode loper. Met knalrode lippen creëerde ze een rode loper-waardige look. Wij hebben de perfecte make-up producten bij elkaar gezocht, zodat jij zelf deze prachtige look kunt creëren.

Voor een egale en gladde huid, zoals die van Emma Watson, breng je eerst een foundation aan. De Phyto-Teint Éclat van Sisley is dankzij de lichte structuur gemakkelijk aan te brengen. De natuurlijke plantenextracten zorgen dat de foundation verzachtend werkt. Een comfortabele basis, die geschikt is voor ieder huidtype. Voor een gloed strijk je een highlighter, bijvoorbeeld de Watt’s Up Highlighter van Benefit, lichtjes over de jukbeenderen. Door de poeder-crème formule is de highlighter zowel direct op de huid als op een make-up basis aan te brengen.

Voor volumineuze wimpers gebruik je een verlengende mascara, zoals de Hypnôse Drama van Lancôme. Deze mascara vergroot iedere wimper van aanzet tot uiteinde. Boven de ogen teken je een licht vervaagd lijntje met een oogpotlood, bijvoorbeeld de Crayon Kohl eyeliner van Clarins.

De look van Emma is niet af zonder haar donkerrode lippen. De formule van de Rouge Pur Couture collectie van Yves Saint Laurent geeft een intense, langhoudende kleur en is tegelijkertijd verzorgend.

emmawatsoncollage

Sisley Phyto-Teint Éclat foundation € 88,- | Benefit Watt’s Up Highlighter € 33,- | Lancôme Hypnôse Drama mascara € 32,95 | Clarins Crayon Kohl eyeliner € 16,95 | Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture lippenstift 14 Rouge Feu € 33,95|

86th Annual Academy Awards - Press Room

Laatste nieuws