Tv-tip: Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS

Vanaf woensdag 12 maart stappen bekende dames in een totaal onbekend leven in ‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’. De bekende...

Lees ook

jouwvrouwmijnvrouwvip

Vanaf woensdag 12 maart stappen bekende dames in een totaal onbekend leven in ‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’. De bekende koppels gaan het ruilavontuur aan en verruilen hun eigen partner, gezin en huis voor een vreemd gezin.

Vier van de koppels die dit seizoen voorbij komen, zijn Robert & Claudia Schoemacher, Arie & Cea Ribbens, Christina Curry & Ryanne van Dorst en Heleen van Royen & Bart Meeldijk.

Verdeeld over 8 afleveringen geven 16 BN’er-stellen een zeer persoonlijk kijkje in hun dagelijkse leven. Tijdens de eerste dagen moet de nieuwe vrouw des huizes zich helemaal aan de huisregels houden. Halverwege de ruil krijgt de tijdelijke vrouw alle ruimte om nieuwe leefregels te introduceren en dingen helemaal naar haar eigen hand te zetten.

Aan het einde van de week volgt de hereniging met de eigen geliefde. Hoe kijken de stellen terug op de partnerruil? Is het een ervaring om snel weer te vergeten of hebben ze er ook iets positiefs uitgehaald?

‘Jouw Vrouw, Mijn Vrouw VIPS’ start op woensdag 12 maart om 20.30 op RTL 4.

Laatste nieuws

Zie ook