The Backpack is Back!

De rugzak, ooit het symbool van de arme reiziger, maakt een comeback, zo meldt de Daily Mail. De reden hiervoor is het...

Lees ook

hbeader

De rugzak, ooit het symbool van de arme reiziger, maakt een comeback, zo meldt de Daily Mail. De reden hiervoor is het toegenomen gebruik van smartphones; mensen willen hun handen vrij hebben om te sms’en, Twitteren, Facebooken, internetten en Instagrammen. Multitasking while you’re on the move!

De rugzak was al eens favoriet in de nineties, maar sinds trendsetters Cara Delevigne (die zelf een collectie met rugzakken ontwierp voor Mulberry) en Alexa Chung weer werden gespot met hippe versies van de praktische tas, nam de populariteit weer toe. Modedeskundigen stellen zelfs dat de rugzak het must-have accessoire is van 2014. In Engeland is de verkoop van rugzakken al gestegen met 114 procent.

Pas op: size matters! Een te kleine rugzak en je ziet eruit alsof je bent blijven hangen in de nineties, een te grote rugzak en je ziet eruit als een heuse backpacker. Vooral rugzakken van leer, nylon en canvas zijn een aanvulling op jouw garderobe. Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet.

Welke is jouw favoriet?

zaar
Zara € 49,95 | hier

toshowit
Topshop € 42,- | hier

limmm
3.1 Phillip Lim € 775,- | hier

snake
Topshop € 46,- | hier

Laatste nieuws

Zie ook