Best looks of the People’s Choice Awards

Gisteravond vonden de People's Choice Awards plaats in het Nokia Theatre in Los Angeles. Tout Hollywood verscheen zoals...

Header sandra

Gisteravond vonden de People’s Choice Awards plaats in het Nokia Theatre in Los Angeles. Tout Hollywood verscheen zoals elk jaar op de rode loper. De meest prachtige couturestukken kwamen voorbij. Wij selecteerden voor jou de 3 mooiste jurken van deze avond. Kijk snel verder!

The 40th Annual People's Choice Awards - Arrivals

Actrice Nina Dobrev verscheen tijdens de People’s Choice Awards in een sexy jurk uit de najaarscollectie van Jenny Packham. Ze combineerde het glamorous jurkje met een zilveren clutch van Rauwolf en zilveren sandals met een enkelbandje.

The 40th Annual People's Choice Awards - Arrivals

Supermodel Heidi Klum droeg een schitterende robe van Giorgio Armani. De kristallen accenten op haar schouders matchen perfect met haar glanzende Lorraine Schwartz oorbellen en Christian Louboutin pumps. Heidi’s haar zat in een chique vlecht en haar lippen hadden een nude kleurtje.

The 40th Annual People's Choice Awards - Arrivals

Actrice Sandra Bullock schitterde in een japon uit de Peter Pilotto Resort 2014 collectie. La Bullock combineerde het eyecatching jurkje in groen, wit, navy en geometrische vormen met een donkerblauwe Jimmy Choo clutch en Kurt Geiger heels.

Laatste nieuws