Best friends forever

Caroline Tensen, Leco en Fred van Leer beleefden op Waddeneiland Vlieland het ultieme familiegevoel. Bekijk hieronder d...

Lees ook

Header

Caroline Tensen, Leco en Fred van Leer beleefden op Waddeneiland Vlieland het ultieme familiegevoel. Bekijk hieronder de behind the scenes beelden van de shoot en dé must-visit restaurants van Vlieland.

Vlieland 1

Vlieland 2

Vlieland 3

Vlieland

Vlieland 5

Vlieland 8

Vlieland 9

Vlieland 10

Vlieland 13

Vlieland 14

Vlieland 15

Vlieland 16

Scroll verder voor onze restaurant top 3 op Vlieland!

1. Badhotel Bruin
Badhotel
Het huiselijk chique restaurant biedt een Franse keuken met Vlielandse Flair. Onder leiding van chefkok Erik Tas wordt er gezorgd voor creatieve gerechten die we met zorg presenteren. Vers is vanzelfsprekend en we halen onze ingredienten zoveel mogelijk uit de streek.

2. De Herbergh van Flielant
flielant
De Herbergh van Flielant heeft een à la carte restaurant met een uitgebreide kaart met veel lokale en streekproducten. De kaart verandert elk seizoen, dus laat je verrassen! Ook een gevarieerde wijnkaart ontbreekt niet met wijnen uit diverse landen.

3. Restaurant Zuiver
Zuiver
Restaurant Zuiver werkt met eerlijke, zuivere producten en waar mogelijk met seizoensproducten. Het team werkt met smaak en passie aan het vak om onze gasten een culinaire avond te bezorgen in een ontspannen, warme en stijlvolle ambiance, waarbij kwaliteit en gastvrijheid voorop staan. Klassieke gerechten en service in een modern jasje.

Laatste nieuws

Zie ook