Tip: Bezoekers Last Vegas maken kans op weekend Las Vegas

Heb jij plannen om naar de film Last Vegas te gaan? Als je op donderdag 19 december naar de feel good film Last Vegas i...

Lees ook

Last Vegas header

Heb jij plannen om naar de film Last Vegas te gaan? Als je op donderdag 19 december naar de feel good film Last Vegas in Pathé Arena in Amsterdam gaat, maak je kans op een onvergetelijke reis naar Las Vegas, the city of sin. Voorwaarde is wel dat je, je koffer en paspoort mee moet nemen naar de voorstelling die om 21.30 uur begint. De winnaars worden na de film bekend gemaakt.

Voor de actie roept niemand minder dan de Amerikaanse entertainer Redfoo, die ook een kleine rol in de film vervuld, iedereen op om donderdag 19 december met koffer en paspoort naar de avondvoorstelling te komen. “Last Vegas is the ultimate feel good movie that shines like the city!” aldus Redfoo.

Bekijk Redfoo’s oproep hieronder!

Last Vegas is een heerlijke feel good film over de vriendschap tussen vier mannen, gespeeld door top acteurs Robert De Niro, Morgan Freeman, Michael Douglas en Kevin Kline. In Last Vegas beleven vier jeugdvrienden een wild weekend weg wanneer vrijgezel Billy (Douglas) besluit om toch te gaan trouwen. In Las Vegas genieten de mannen volop van alle feestjes, de casino’s en vrouwen, met de nodige gevolgen. Het lijkt een onvergetelijke bachelor party voor de vrienden te worden.

De film draait vanaf 19 december in de Nederlandse bioscopen. Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door CheapTickets.nl.

Laatste nieuws

Zie ook