Tip: Sissy-Boy Brocante Kerstmarkt

Waan je in een waar kerstsprookje tijdens de Sissy-Boy Brocante Kerstmarkt op zaterdag 14 december bij de Amstelkerk en...

Lees ook

0
Waan je in een waar kerstsprookje tijdens de Sissy-Boy Brocante Kerstmarkt op zaterdag 14 december bij de Amstelkerk en het terras van Café Nel. Een hippe kerstmarkt met een breed aanbod en voor vroege vogels veel brocante en spannende deals. Gedurende de hele dag vind je innovatief design, sprankelende fashion, exotische kunst, klein meubels, vintage juwelen, muziek, lekker lokaal eten en unieke aanbiedingen, speciaal voor deze markt.

Zorg dat je op tijd bent want de beste deals zijn voor de vroegste vogels! Speur rond tussen het brede aanbod van vintage vernuft tot innovatief design, tijdloze kleding of klassieke kunst. Door dit omvangrijke aanbod is de kans groot dat je stuit op een uniek kerstcadeau.

Na het middaguur opent de borrelbar en staat de Glühwein op het vuur. Deze zal evenals de Jägermeister, rijkelijk vloeien. Warme koppen chocomel staan ook voor je klaar. Sissy-Boy Daily voert een verrassende kaart met ambachtelijke en biologische producten. Proef bijvoorbeeld een authentieke scharrelworst op speltbrood, voor diegene die een stevige trek te stillen hebben. Voor een goede lunch of een verwarmende borrel hoef je de markt dus niet af!

Mis het niet en geniet zaterdag 14 december van 09.00 tot 18.00 uur met het hele gezin van een prachtige winterdag!

Laatste nieuws

Zie ook