Tip: De WinterParade 2013

Heb jij dat winterse gevoel nog niet te pakken dit jaar? Dan is de WinterParade een aanrader! Ieder jaar brengt deze pa...

Lees ook

WinterParade header

Heb jij dat winterse gevoel nog niet te pakken dit jaar? Dan is de WinterParade een aanrader! Ieder jaar brengt deze parade alle mensen bij elkaar. ‘De Tafel’ van de WinterParade wordt gedekt met de prachtigste decoratie en met bijzondere gerechten.

De WinterParade is de winterse variant op het zomerse theaterfestival de Parade en trekt tijdens de feestdagen langs bijzondere ‘kerstkribbenplekken’, zoals oude kerken, de hal van een stadhuis of een concertgebouw. Het diner wordt op schalen geserveerd vanaf een 120 meter lange tafel.

Wie en wat je kunt verwachten? Theater, dans en geestelijke rituelen met onder andere Beppe Costa, Yorick Heerkens, Dirk-Peter Kölsch, Steyn de Leeuwe, Stephanie Louwrier, Servaes Nelissen, een choreogra?e van Jan van Opstal, een glasconcert van Harry de Wit, een bijdrage van K. Schippers, culinaire kunsten van Amaro Creative Industries en meer!

De WinterParade vindt plaats in:

Den Haag
Zaterdag 14 december, Atrium Stadhuis
WinterParade & KinderParade

Amersfoort
Dinsdag 17 december, Rietveldpaviljoen Zonnehof

Rotterdam
Donderdag 19 december, de Doelen

Amsterdam
Vrijdag 20, zaterdag 21, dinsdag 24 en donderdag 26 december, Kromhouthal

Nijmegen
Zaterdag 28 december, de Vasim

Haarlem
Vrijdag 3 en zaterdag 4 januari, Grote of St. Bavo kerk

Klik hier om kaarten te bestellen!

Laatste nieuws

Zie ook