Blonde ambition

Tijdens onze shoot verklapte Jennifer Hoffman ons haar slanksecret: "Regelmatig eten en veel bewegen." Naast de foto's...

Lees ook

Jennifer header

Tijdens onze shoot verklapte Jennifer Hoffman ons haar slanksecret: “Regelmatig eten en veel bewegen.” Naast de foto’s van deze dag, vind je hier 4 superfoods waardoor je net zo’n lichaam en huid krijgt als Jennifer.

Jennifer 1
Jurk: Perfectly Basics
Ketting: Raak Amsterdam
Ring: Wouters & Hendrix
Schoenen: Shoebaloo

Jennifer 2
Jurk: Perfectly Basics
Ketting: Raak Amsterdam
Ring: Wouters & Hendrix
Schoenen: Shoebaloo

Jennifer 3
Top en rok: Zadig & Voltaire
Schoenen: Raak Amsterdam
Armband en ring: Wouters & Hendrix

Jennifer 4
Top: Perfectly Basics
Broek: Raak Amsterdam
Schoenen: Paul Warmer
Kettinkjes: Mimi et Toi
Armband en ring: Wouters & Hendrix
Hoed: Mango

Jennifer 5
Jurk: Malene Birger
Armband en ring: Wouters & Hendrix
Schoenen: Super Trash

Jennifer 6
Jack: A J. 117 Project
Tanktop: Malene Birger
Kanten short: Sage & Ivy
Schoenen: Paul Warmer

Bekijk hieronder de backstage foto’s!

1

2

3

4

Lees snel verder en eet je mooi met deze superfoods!

Superfood 1: Bijenpollen

Nog niet zo bekend in de superfood-wereld: bijenpollen. Van deze bijzondere pollen krijg je een prachtige bos haar, een glad huidje, een goed figuur, extra veel energie en een eeuwige jeugd.

Waarschijnlijk heb je na het lezen van deze geweldige werkingen de neiging om de bijenpollen overal bij te eten. Wij raden je aan om het goedje door de yoghurt, granola, havermout, smoothie of salade te strooien. Belangrijke tip: verhit de bijenpollen niet, want dan gaan de voedingstoffen verloren!

Superfood 2: Chia zaden

Chia zaden zijn hot! De zaadjes bevatten veel omega-3, vezels, vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ook van chia zaad blijf je zo lang mogelijk jong. Bijenpollen en chia zaden zijn dus een killer combi!

Heb je vaak last van sugar cravings? Chia zaden brengen je bloedsuikerspiegel weer in balans. Strooi ze door de yoghurt, soep, salade, cakemix, muffinmix en energierepen. Ook bij deze zaden is het belangrijk dat je geen overdosis neemt. Eén of twee eetlepels per dag is genoeg om je gezondheid op peil te houden.

Superfood 3: Goji bessen

Tussen het rijtje superfoods mogen goji bessen absoluut niet ontbreken. Deze bessen zitten vol vitaminen en mineralen. De kleine rode besjes hebben krachtige anti-oxidanten en voedingstoffen. De vrucht bevat 500 keer meer vitamine C dan een sinaasappel.

Dit beauty food verhoogt de productie van het verjongings- en groeihormoon dat huidveroudering tegengaat. De bessen kunnen zowel vers als gedroogd gegeten worden in salades, soepen, smoothies, yoghurt of als tussendoortje!

Superfood 4: Brandnetel

Brandnetel bevat veel stoffen die een positieve invloed op het lichaam hebben. Het plantje bevat zwavel, wat voor sterke haren en nagels zorgt. De reinigende werking helpt ook tegen acne. Brandnetel is daarnaast perfect om af te vallen, omdat het voor een goede stofwisseling zorgt.

Verwerk brandnetel net als spinazie in een gerecht, drink het als thee of vermaal gedroogde brandnetel tot poeder en gebruik het als vervanger van voedingssupplementen.

Laatste nieuws

Zie ook