Toen ik je zag

Het luisterboek Toen ik je zag – Mijn leven met Antonie gaat over het leven van Isa Hoes met echtgenoot Antonie Kamerli...

Lees ook

Toen header

Het luisterboek Toen ik je zag – Mijn leven met Antonie gaat over het leven van Isa Hoes met echtgenoot Antonie Kamerling die leed aan depressiviteit. Het verhaal vertelt alles over de liefde tussen deze 2 mensen die zielsveel van elkaar hebben gehouden.

Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijden. De soap wordt een groot succes en Antonie is als hartenbreker Peter Kelder al snel razend populair. Antonie en Isa worden verliefd en leiden samen een vrijgevochten leven, terwijl ze de ene rol na de andere spelen in televisieseries, speelfilms, toneelstukken en musicals.

De buitenwereld ziet een stralend stel voor de camera’s, maar privé gaat Antonie gebukt onder een zware neerslachtigheid. Terwijl deze depressies zich steeds vaker voordoen, probeert Isa haar gezin bij elkaar te houden, tot Antonie op 6 oktober 2010 besluit zijn leven te beëindigen.

Het luisterboek kost € 18,95 en je kunt ‘m hier bestellen.

Laatste nieuws

Zie ook