Rihanna for River Island kerstcollectie

Er komt een einde aan de samenwerking tussen Rihanna en River Island, maar wel een goed einde! Vanaf donderdag 7 novemb...

Lees ook

header

Er komt een einde aan de samenwerking tussen Rihanna en River Island, maar wel een goed einde! Vanaf donderdag 7 november ligt namelijk de laatste 40-delige wintercollectie van Rihanna voor de Britse modeketen in de winkel.

De collectie bestaat uit glamorous & sexy items die perfect zijn voor de feestdagen. Oversized varsity jackets, bijpassende tartan items, opvallende feestjurken, lang gevoerde smoking jasjes en denim jumpsuits zijn de belangrijkste stukken in deze collectie.

Tartan, denim, black en metallic zorgen voor de rock ’n roll vibe in deze collectie, terwijl de bloemenpatronen en zachte stoffen zoals fluweel en faux fur juist voor een vrouwelijke touch zorgen.

De leren skinny broek, zwarte snakeskin top, korte broek, rok, faux fur petten en mutsen zijn limited editons, waarvan er slechts 100 gemaakt zijn.

Dat klinkt ons als muziek in de oren! Heb je geen geduld? Dan kun je vanaf 31 oktober al jouw favoriete items voor een pre-order uitzoeken!

Bekijk hieronder alvast een aantal looks.
rihanna2

Rihanna3

Rihanna4

Rihanna5

Rihanna6

Rihanna7

Rihanna-for-River-Island-kerstcollectie_reference

Laatste nieuws

Zie ook