Schaap en Citroen lanceert DNA armband

Juwelier Schaap en Citroen heeft speciaal voor het jubileum van Antoni van Leeuwenhoek een DNA armband gelanceerd. Het...

Lees ook

dna

Juwelier Schaap en Citroen heeft speciaal voor het jubileum van Antoni van Leeuwenhoek een DNA armband gelanceerd. Het zilveren armbandje met het chique DNA-amulet is sinds 1 oktober te koop bij Schaap en Citroen voor € 149,-.

De opbrengst van de armband gaat naar de verdere ontwikkelingen in de specifieke en persoonlijke behandelingen tegen kanker in het Antoni van Leeuwenhoek.

Het eerste armbandje is overhandigd aan Teuntje Klinkenberg (echtgenote van Huub van der Lubbe van De Dijk). Zij is namelijk een aantal jaar terug succesvol behandeld en genezen van kanker dankzij het ziekenhuis.

Ingrid Mascini van Schaap en Citroen: “Het armbandje is heel positief ontvangen. Niet alleen door het Antoni van Leeuwenhoek, maar ook door diverse BN’ers die het ziekenhuis een warm hart toedragen en het sieraad willen dragen.”

Zo is de armband al uitgereikt aan Chantal Janzen, Candy Dulfer, Halina Reijn, Danie Bles, Lone van Roosendaal, Caroline de Bruijn en Sophie de Buisonjé.

Laatste nieuws

Zie ook