Interview: Michael Kors’ gezicht Karmen Pedaru

Het 23-jarige model Karmen Pedaru is het gezicht van de nieuwe Michael Kors herfstcollectie. Lees snel verder om de fas...

Lees ook

karmen

Het 23-jarige model Karmen Pedaru is het gezicht van de nieuwe Michael Kors herfstcollectie. Lees snel verder om de fashion- en beautygeheimen van Karmen te weten te komen!

1. Wat is je eerste geurherinnering?
De geur van de lente is mijn favoriete geur, omdat de bloemen dan weer beginnen te bloeien. Ik groeide op het platteland op en daar was de geur van bloeiende bloemen altijd heel sterk.

2. Welk beautyproduct heb je altijd in je tas?
Een mooie lipstick – als ik me moe of gestrest voel, laat een fel kleurtje me weer goed voelen.

3. Wat zijn je 3 beste beauty tips?
Ik heb geleerd dat je er door gezond eten, kwalitatief voedsel en hydratatie goed uitziet en dat je, je goed voelt. Ook is 8 uur slaap per dag essentieel om er fris uit te zien. Ook is een goede dagcrème met SPF een must.

4. Wat zijn de 3 dingen waar je niet zonder kunt?
Allereerst, de Michael Kors Leg Shine. Dit is een makkelijke en gezonde manier om een kleurtje te krijgen. Ook heb ik altijd een paar sneakers bij de hand. Een stylish paar sneakers is goed voor mijn voeten en ze staan ook nog eens cool. Tot slot luister ik altijd muziek, dus ik kan niet zonder mijn iPod.

5. Wat is je guilty pleasure?
Hoge hakken. Overdag draag ik sneakers, maar met uitgaan draag ik hoge hakken. Ik heb een obsessie met hoge hakken!

Laatste nieuws

Zie ook