Het dieet van: Naomi Watts

Naomi Watts domineert iedere red carpet met haar stralende huid, glanzende haar én haar gorgeous lichaam. Wij onthullen...

Lees ook

Naomi

Naomi Watts domineert iedere red carpet met haar stralende huid, glanzende haar én haar gorgeous lichaam. Wij onthullen hoe de actrice (44) aan haar Hollywoodwaardige figuur komt!
De geboren Australische racete de afgelopen maanden de globe over voor opnames van ‘Diana’, de biografische film over de Britse prinses Diana (hier vanaf 14 november in bioscopen). Tussendoor moederde ze over zonen Sasha (5) en Samuel (4) die ze in New York met partner Liev Schreiber opvoedt. In shape te blijven is dan knap. Naomi’s geheim? “Ik doe niet aan strikte diëten. Juist niet. Als twintiger wel, maar ik heb gemerkt dat ik daardoor vaker ging verlangen naar ongezond voedsel. Tegenwoordig eet ik alles: brood, ja! Pizza, love it! En ik ben een zoetekauw. Maar al deze dingen eet ik met mate.” Thuis kookt de blondine grotendeels zelf. “Meestal gebakken vis of geroosterde kip met groenten. Mijn jongens houden ervan en het is gezond.” Tijdens filmshoots overleeft ze op noten, fruit en groene thee.
Om de zwaartekracht zo lang mogelijk buiten de deur te houden, deed La Watts aan yoga, pilates en hardlopen. Sinds kort heeft ze een nieuwe verslaving: “Danslessen. Op muziek bewegen is een ontspannende en ook grappige manier om je in het zweet te werken. Op mijn leeftijd heb ik een extra zetje nodig om los te kunnen gaan in de sportschool. Aan gewichten hangen alleen vind ik niet inspirerend.”

Laatste nieuws

Zie ook